preloader
Інтерв’ю про створення Syrko&partners для видання “Юридична практика”

Інтерв’ю про створення Syrko&partners для видання “Юридична практика”

Новий бренд та досвідчені спецалісти – саме таким є об’єднання Syrko&pertners. Ми зібрали найкращих спеціалістів та повний спектр послуг із захисту бізнесу. Від інтелектуального права та трудового до захисту у випадках обшуку, юридичного аудиту та підготовки співробітників. Про це та нашу філософію читайте у інтерв’ю Дмитра Сирко та Олександра Курзіна виданню “Юридична практика”.

Зокрема у інтерв’ю Дмитро Сирко розповів що для нас означає робота адвоката та про підходи об’єднання:

Обираючи професію адвоката, ти повинен бути готовим до того, щоб працювати понаднормово, вночі, в некомфортних умовах — там, де твоєї професійної допомоги потребує клієнт. І якщо це шлях посеред поля, злива і час далеко за північ, значить саме там ти повинен опинитися тут і допомогти клієнту вирішити його питання.

А от наша конкуренційна перевага — швидкий пошук рішень для клієнтів. Ми мінімізували внутрішні узгодження та напрацювали алгоритми дій у різних ситуаціях таким чином, щоб за максимально короткий час (щонайбільше за дві години) дати клієнтові якусь первинну консультацію. Щоб клієнт уже знав, що робити і які перші кроки треба здійснити.

Дмитро Сирко

Про основні напрямки роботи додав Олександр Курзін:

Для клієнтів ми заявляємо чотири основні практики. Окрім захисту бізнесу, це також супроводження бізнесу, сімейне право та право інтелектуальної власності.

Глобально все це можна назвати захистом бізнесу, адже і з сімейними питаннями до нас здебільшого звертаються бізнесмени, і саме з питанням про наслідки для бізнесу, скажімо, розірвання шлюбу або його спадкування.
І супровід поточної діяльності компанії — це теж питання захисту, адже фактично йдеться про превентивні заходи, такі як перевірка контрагента, його платоспроможності, фіктивності, добросовісності тощо.

Ми розробляємо для клієнтів і внутрішню документацію, і проєкти базових договорів, які вони можуть використовувати у своїй поточній діяльності. Іноді заміняємо бізнесу інхаусів.

І, безперечно, захист прав інтелектуальної власності бізнесу і винахідників — це мастхев сучасного світу. Тож, якщо надавати правничу допомогу бізнесу і не охоплювати питання інтелектуальної власності, обсяг підтримки не буде повним.

Тому, коли ми говоримо про практику захисту бізнесу в рамках компанії, йдеться саме про захист від кримінально­правових ризиків. А якщо про захист бізнесу як нашу основну спеціалізацію, то про максимально широке розуміння цього терміна.

Повний текст інтерв’ю читайте за посиланням.